Hvad er kunsten at pleje hud?

Det, der adskiller os fra andre premium hudplejemærker, er vores dedikation til kunst. Vi samarbejder med dygtige up-and-coming kunstnere. Vores mission er at ændre opfattelsen af ​​kunst fra at være noget forbeholdt væggene – til noget, der kan bringe glæde til din hverdag. Det er vores kernemission at forene kunst og hudpleje ved at kombinere hudpleje af høj kvalitet med et udvalg af kuraterede kunstværker.

SHOP ALT
Nature Feels | Body Wash
Normal pris
149 kr
Normal pris
149 kr
Udsalgspris
149 kr
Nature Feels | Body Scrub
Normal pris
199 kr
Normal pris
199 kr
Udsalgspris
199 kr
Nature Feels | Body Lotion
Normal pris
249 kr
Normal pris
249 kr
Udsalgspris
249 kr

Hos Klint tror vi på, at hudpleje er meget mere end de næringsingredienser, du påfører din hud. Vi tror på, at skønhed kommer indefra. Derfor har vi valgt at samarbejde med kunstnere, der formidler positive budskaber gennem deres kunst. Og endnu bedre, vi får mulighed for at promovere og støtte kunstnerne.


Ved at parre kommende kunstnere med dansk hudpleje gør vi hverdagens hudplejeprodukter til kunstværker. Med fokus på kvindelige kunstnere søger vi økonomisk at støtte kunstnerne ved at donere en del af overskuddet fra salget. Men en af ​​de vigtigste ting i vores samarbejde med vores kunstnere er at give dem et nyt lærred og en ny kanal til at promovere deres kunst.


Udover den kommission, vi betaler til vores kunstnere, indgår vi en overskudsdelingsaftale, så du, når du køber et Klint-produkt, støtter den nye generation af kunstnere.

Vi er dedikerede til at hjælpe vores kunder med at pleje deres hud ved kun at bruge de bedste naturlige ingredienser til rådighed for at skabe et produkt, der vil bringe glæde og hjælpe med at forbedre hudforholdene.

ALTID VEGAN

Alle vores produkter vil altid være veganske og grusomhedsfrie.

RENE FORMLER

Mere end 1300 ingredienser, som vi vælger ikke at bruge.

RIG PÅ VITAMINER

Vores hudpleje indeholder vitaminer med dokumenterede fordele.

STØTTE KUNSTNERE

Vi har en overskudsdelingsaftale med vores kunstnere.