KLINT X RF 2023

Vi sætter en ære i at sponsorere en lille gave til alle scenekunstnere på Roskilde Festival 2023. Klint og Roskilde Festival deler en fælles passion for kunst og at skabe oplevelser med et større formål.

Hvem er Klint?

Vi er en dansk hudplejestart-up, der tror på fusionen mellem kunst og skønhed. Vores produkter er lavet i Danmark med fokus på effektivitet, kvalitet og ansvarlighed - og de skal selvfølgelig også se godt ud!

Klint er et brand skabt i samarbejde med kunstnere og har en passion for at promovere kvindelige kunstnere. Vi tror på, at kunst og skønhed går hånd i hånd, og vores produkter afspejler denne filosofi. Derfor er alle vores produkter designet af særligt udvalgte kunstnere, som vi ønsker at promovere.

SE KUNSTNERE

Hvad er specielt ved håndsæben?

  1. Vi mener, at både de ingredienser, vi bruger, og dem, vi vælger ikke at bruge, er vigtige beslutninger. Vi undgår over 1.300 ingredienser (og tæller) for at understøtte din hud og dit velvære.
  2. Vores sæbe indeholder en høj koncentration af vitaminer, hvilket giver dine hænder den pleje, de fortjener.
  3. Vores produkt er anti-inflammatorisk og antibakterielt, fjerner effektivt fedt og snavs, samtidig med at din hud holdes fugtet. Perfekt til hyppig brug!

Hvilke problemer løser vi?

Vi sørger for håndrensning uden at udtørre huden. Vores sæbe beskytter mod hudirritation og hjælper med at bevare hudens naturlige fugtbalance.

Den har en anti-inflammatorisk effekt, takket være et højt glycerinindhold, der beskytter mod irritation og genopretter hudens naturlige barriere.

Derudover fjerner den effektivt bakterier og efterlader dine hænder bløde, rene og med en frisk duft.

SE INGREDIENSER

Som bonusinformation er alle vores produkter 100% veganske - fri for animalske ingredienser og ikke testet på dyr. Vi undgår også at bruge kunstige farvestoffer eller parabener. Vores håndsæbe er beriget med en dejlig duft af mandarin, cederatlas og rosmarin for at forkæle dine sanser.