Vores principper

Vores produkter er udviklet i Danmark ud fra følgende principper.

 • Effektiv

  Vi bruger biokompatible ingredienser, der er rige på vitaminer, antioxidanter, omega fedtsyrer og mineraler. Vi tester og analyserer samspillet mellem vores ingredienser for at nå frem til formler, der giver optimal hudfornemmelse og hudfordele.

 • Ren

  Vi mener, at de ingredienser, vi bruger, og dem, vi vælger ikke at bruge, er lige vigtige beslutninger. Der er mere end 1.300 ingredienser (og tæller), som vi undgår at bruge, for at understøtte din huds sundhed og velvære.

 • Ansvarlig

  Vores produkter er veganske, grusomhedsfrie og med bæredygtige materialer; 100 % genbrugte plastikflasker, 85 % genbrugte etiketter fra overproduktion af sugerør og FSC-papirkasser.

 • Håndcreme

 • Håndsæbe

 • Kropsvask

 • Body Scrub

 • Body Lotion

Håndcremen indeholder høje niveauer af omega-fedtsyrer fra argonolie og mandelolie, som hjælper med at skabe en langvarig fugt, der efterlader huden i en glattere tilstand. Den er spækket med antioxidanter, der beskytter huden og bevarer en fastere og mere ungdommelig hud

Shop håndcreme

Håndsæben indeholder høje niveauer af vitaminer, der vil gavne dine hænder samt anti-inflammatoriske og antibakterielle egenskaber. Sæben er optimalt afbalanceret som en effektiv opløser af fedt og snavs, samtidig med at den bevarer fugtet hud

Køb håndsæbe

Body Wash er et skånsomt rengøringsmiddel med en cremet tekstur. Body Wash indeholder vitamin B3, som er berømt for sin evne til at falme brune pletter og forbedre hudbarrieren og hydrering. Vi har også tilføjet Pro-Vitamin B5 for at booste de antiinflammatoriske og hudbeskyttende egenskaber i kropsvasken.

Shop Body Wash

Den multi-eksfolierende scrub kombinerer abrikoskerner, bambuspulver og to af de mest undersøgte AHA'er (mælkesyre og glykolsyre). Kombinationen af ​​disse eksfolierer fjerner blidt døde hudceller for at afsløre nyere, friskere og glattere hud.

Shop Body Scrub

Bodylotionen har en fugtgivende cocktail af blødgørende jojobaolie og mandelolie kombineret med hyaluronsyre, som trænger dybere ind i huden og fugter huden. Lotionen indeholder også vitamin B3, som forbedrer og styrker hudbarrieren. Konsistensen er rig, men alligevel relativt hurtigt absorberende.

Shop Body Lotion

Nøgleingredienser

Vores produkter indeholder nøje udvalgte ingredienser, der er rige på næringsstoffer og videnskabeligt bevist for deres hudfordele. Formlerne leveres i let- og luftbegrænsende beholdere, hvilket sikrer, at de aktive ingredienser bevarer deres effektivitet.

Vitamin A

- Hjælper med at neutralisere frie radikaler, som er ansvarlige for at nedbryde hudens kollagen, hvilket får huden til at ældes, hænge og udvikle fine linjer

- Fremskynder hudens omsætning, hvilket hjælper med at afsløre fastere og lysere hud

- Fremmer produktionen af ​​nye hudceller, som kan være nyttige til behandling af acne og kan hjælpe med at reducere forekomsten af ​​aldring

Vitamin B3 

Styrker hudens lipidbarriere. En stærk lipidbarriere minimerer vandtab og er afgørende for stærk, sund og fugtet hud.

Vitamin B5 

Øger ceramidniveauer. Ceramider er en naturlig og grundlæggende del af huden, der hjælper med at opretholde præcise hydreringsniveauer.

C-vitamin

- Regenerer kollagen for at holde huden smidig og fast

- Forbedrer hudens fugtighed ved at øge det epidermale fugtindhold

- Kan reducere hudskader fra UV-lys og andre miljøbelastninger

E-vitamin

Ansvarlig for at undertrykke tab af fedtsyrer, beskytte huden mod frie radikaler og forbedre hudens anti-inflammatoriske forsvar.

Omega fedtsyrer

- Omega fedtsyrer tjener som de essentielle byggesten i hudens overfladelag, hvilket skaber en glattere, mere jævn og sundere teint

- Omega-3 og 6 er essentielle fedtsyrer, som vores krop ikke producerer naturligt. Omega-9 er en ikke-essentiel fedtsyre, som vores krop kan producere i beskedne mængder. Omega-9 nævnes ofte i forbindelse med de to essentielle fedtsyrer (omega-3 og 6), da de er afgørende for, at den naturlige produktion af Omega-9 kan opstå.

Mineraler

Mineraler er en del af mikronæringsstofferne, der vedligeholder hudens sundhed. Mineraler beskytter huden mod UV-lys-inducerede frie radikaler og stimulerer kollagenvækst for at forbedre hudens elasticitet og tykkelse.

Aminosyrer

Aminosyrer er naturligt til stede i hudens øverste lag. Aminosyrer arbejder i harmoni med kroppens vandtransportsystem for at flytte fugt gennem huden. Dette hjælper huden med at bevare glathed og korrekt hydreringsniveau.

Antioxidanter

Antioxidant er en generel betegnelse for en stor gruppe af ingredienser, der beskytter huden mod frie radikaler ved at reducere og neutralisere dem. Dette hjælper med at beskytte huden mod igangværende miljøangreb, hvilket bevarer en fastere og ungdommelig hud. Visse vitaminer, mineraler og aminosyrer har antioxidante egenskaber, det vil sige beskytter huden mod frie radikaler.

Hyaluronsyre

Hyaluronsyre fugter huden på et dybt niveau. Hyaluronsyren, som normalt findes i ansigtsserum, holder cellerne fugtede og smurte i løbet af dagen.

Alfa-hydroxysyrer (AHA)

AHA'er (Alpha Hydroxy Acids) bruges i vores kropsscrubs for at give en effektiv eksfoliering.

AHA'er stammer fra abrikosplanten og har en dokumenteret positiv effekt på akne og beskadiget hud.

Vores AHA'er er mælkesyrer, der hjælper med at skrælle overfladen af ​​din hud væk. Dette resulterer i, at et nyt lag af mere jævnt pigmenterede hudceller dukker op. Efter brug vil du sandsynligvis bemærke, at din hud er glattere at røre ved.

At være selektiv | Nej-listen

Vi tror på, at de ingredienser, vi bruger, og dem, vi vælger ikke at bruge, er lige vigtige beslutninger. Der er mere end 1.300 ingredienser (og tæller), som vi undgår at bruge, for at understøtte din huds sundhed og velvære. Vi fortsætter med at forbedre vores standarder og formler for at levere sikker og effektiv hudpleje.

Ingen hudsensibiliserende syntetiske konserveringsmidler

Vi bruger ikke parabener, formaldehyd, MI/MCI, MG.

Sensibiliserende konserveringsmidler kan forårsage hudirritationer, allergier og påvirke miljøet.

Vi konserverer vores produkter gennem naturlige antioxidanter og ved at bruge milde konserveringsmidler.

Selvom der er risiko for forværring fra konserveringsmidler, anses risikoen ved at bruge et forurenet produkt som endnu større.

Ingen syntetiske dufte

Vi bruger ikke syntetisk duft, phthalater.

Syntetiske dufte kan forårsage allergiske reaktioner og kan være skadelige for miljøet.

Vi bruger æteriske olier, som er udvundet af naturligt plante- og frugtmateriale. Æteriske olier bruges blandt andet for deres antioxidantvirkning og som aromaterapi.

Oliernes duftkomponent kan have et irritationspotentiale, når det bruges pænt, men har lav risiko ved de koncentrationer, vi bruger.

Ingen råoliederivater

Vi bruger ikke mineralolie, petroleum.


Råoliederivater kan tilstoppe porerne og kan indeholde skadelige urenheder, der kan forårsage allergi. Vi bruger ikke råoliederivater.

Ingen irriterende rensemidler

Vi bruger ingen SLS/SLES, TEA.

Rensemidler kan øge hudens følsomhed og fjerne hudens lipidbarriere.

Vi bruger milde rensemidler, der er afledt af kokos og derfor er biologisk nedbrydelige.

Vores rensemidler bruges i passende mængder.

Ingen kunstige farver og farvestoffer

Vi bruger ingen kunstige farver og farvestoffer, der ofte er lavet af stenkulstjære.

Disse stoffer øger risikoen for hudfølsomhed og irritation og er kendt for at blokere porer og øge risikoen for akneudbrud.

Vi bruger ikke kunstige farver og farvestoffer.

Ingen udtørrende alkoholer

Vi bruger ikke tørresprit.

Tørrende alkoholer kan forringe hudens beskyttende barriere, hvilket resulterer i tørhed og hudirritation.

Tørrende alkoholer stimulerer også olieproduktionen, hvilket kan føre til udbrud, hvis din hud laver for meget olie.

Ingen silikoner

Vi bruger ikke silikone.

Silikoner danner en barriere på huden og kan bremse indtrængning af andre ingredienser.

Ingen solcremer

Vi bruger ikke solcremer.

Solcremer kan forårsage hudirritation og rødme, især for personer med tør eller følsom hud.

Specifikt er kemiske solcremer kendt for at være skadelige for koralrev og livet i havet, når de kommer i vandstrømmen.

Ingen skade på dyr

Alle vores produkter er (og vil altid være) veganske og grusomhedsfrie.

At tage ansvar

Vi tror på, at handlinger taler højere end ord. Nedenfor er vores handlinger og næste skridt i vores bæredygtighedsrejse. Lær mere om vores bæredygtighed

ingredienser

- Ingredienser er hentet fra bæredygtige kilder og i nærheden, når det er muligt

- Vores formler er primært skabt ved hjælp af naturlige ingredienser, der er fuldt biologisk nedbrydelige

Produkter

- Genbrugsplast brugt til vores flasker og etiketter

- Vi bruger FSC Mix papir til vores kasser

- Mulighed for at genbruge kasserne som kunst

Forsendelse

- Vi bruger en blanding af genbrugspapir og FSC-papir til vores forsendelseskasser, og vi forsegler kasserne med silikonefri papirtape

- Vi bruger genbrugspapir og genbrugsplast til vores kassefyld

Næste skridt

- Pumper lavet af genbrugsplast. Vores pumper er i øjeblikket lavet af ikke-genanvendt plast, og pumpefunktionaliteten betjenes af en metalfjeder

- Biologisk nedbrydelige refillposer. Dette vil skabe et cirkulært system, hvor vi ikke behøver at genbruge beholderne, som allerede er lavet af genbrugsplast.