En samarbejdstilgang

Hos Klint tror vi på, at hudpleje er meget mere end de næringsingredienser, du påfører din hud. Vi tror på, at skønhed kommer indefra. Derfor har vi valgt at samarbejde med kunstnere, der formidler positive budskaber gennem deres kunst. Og endnu bedre, vi får mulighed for at promovere og støtte kunstnerne.

Ud over den kommission, vi betaler til vores kunstnere, indgår vi en overskudsdelingsaftale, så du, når du køber et Klint-produkt, støtter den nye generation af kunstnere.

Yanii Putrii

@y.illustrations - 59.000 følgere

Yanii er designer og illustrator fra Karlsruhe, Tyskland. Hendes stil er præget af hendes kærlighed til planter, natur og selvpleje, som hun kombinerer for at give en følelse af indre ro. Klint x Yanii Putrii samarbejde hylder individualitet og kærlighed til din egen krop. Forbindelsen til naturen skaber en følelse af åbenhed og frihed. Vi har kaldt denne serie for 'naturføler'. Illustrationerne og aromaen fra denne serie af produkter vil bringe dig tilbage til naturen og give dig en ægte spa-følelse.

shop klint x yanii

Natascha Baumgärtner

@trudeiskrude - 87K følgere

Natascha er en talentfuld kunstner fra Berlin, Tyskland. Hun bruger illustrationer til at dokumentere sine oplevelser i denne (det meste af tiden) store verden. Klint x Natascha Baumgärtner-samarbejdet er en serie af kunstværker, der viser, at skønhed er meget mere end det fremherskende ideal. For at skildre dette er kvinderne afbildet i forskellige former og hudfarver. Vi har besluttet at kalde samarbejdet 'dansende damer' på grund af den rytme og glæde, der kommer til udtryk i kunstværkerne. Denne serie er en fejring af den kvindelige krop.

BUTIK KLINT X NATASCHA

Emma Rodriguez

@mooncrabco - 123K følgere

Emma er en dygtig grafiker beliggende i Bristol, Storbritannien. Hun bruger sine følelser som en inspirationskilde til at skabe universer, der tager folk et andet sted hen. Hendes kunst er centreret omkring surrealisme og collage, især vintage, botanisk og landskabsbilleder.

Klint x Emma Rodriguez-samarbejdet byder på dristige og slående billeder med en varm følelse. Collagerne repræsenterer magt og selvkærlighed til vores kroppe. Vi besluttede at navngive vores samarbejde 'Coachella' med henvisning til de futuristiske og sandede vibes, der kan findes i Emma Rodriguez' kunstværker.

BUTIK KLINT X EMMA

Hanne Kjær

@hanne_kjaer1 - 228 følgere

Hanne er en selvtænkt abstrakt kunstner, hvis stil er præget af en legende og farverig tilgang til at skabe grænseløse universer. Hun er uddannet modedesigner fra Danmarks Designskole, men hendes arbejde har med tiden udviklet sig til abstrakt maleri. Hanne arbejder med teksturer, mønstre og kontraster i sine kunstværker. Klint x Hanne Kjær-samarbejdet byder på abstrakte universer, der er skabt af collager af gentagne mønstre. Mønstrene er inspireret af vigtigheden af ​​gentagelse i daglig hudpleje.

shop klint x hanne