Historien om Klint

Klint er et dansk hudplejebrand grundlagt i 2020 i København af Hans-Emil Kjær, inspireret af hans kunstner-mor og deres fælles passion for kunst og hudpleje.

Klint skaber rene og veganske hudplejeprodukter baseret på ingredienser af høj kvalitet, som har vist sig at gavne huden. Vores udvalg omfatter naturlige olier og ekstrakter samt rene aktive ingredienser såsom hyaluronsyre, vitaminer og AHA'er. Vores formler er omhyggeligt udviklet af danske hudplejeeksperter ved hjælp af ingredienser af høj kvalitet fremstillet på vores fabrik i Danmark.

Vi er dog mere end blot et hudplejemærke. Vi sigter efter at blande kunst og hudpleje på vores unikke måde ved at kombinere kuraterede kunstværker med hudpleje af høj kvalitet. Vi samarbejder med dygtige kvindelige kunstnere, og vores mission er at bygge en platform, der former og promoverer næste generation af kunstnere. Denne tilgang kalder vi "the art of skincare" .

På en mission

Det, der adskiller os fra andre premium hudplejemærker, er vores dedikation til kunst. Kvindelige kunstnere har historisk været underrepræsenteret, og det ønsker vi at ændre på. Vi samarbejder med dygtige up-and-coming kvindelige kunstnere, og vores mission er at bygge en platform, der former og promoverer næste generation af kunstnere.

Vi ønsker at ændre opfattelsen af ​​kunst fra at være noget forbeholdt væggene - til noget, der kan bringe glæde til din hverdag. Vores måde at gøre dette på er at kombinere kuraterede kunstværker med hudpleje af høj kvalitet lavet i Danmark.

Ved at parre kommende kunstnere forvandler vi dagligdags hudplejeprodukter til kunstværker. Vi søger at støtte kunstnerne økonomisk ved at donere en del af overskuddet fra salget. Men en af ​​de vigtigste ting i dette samarbejde er at give dem et nyt lærred og en ny kanal til at promovere deres kunst.

Inspireret af historien om Hilma af Klint

Den svenske maler Hilma af Klint var en sand pioner indenfor abstrakt kunst i vestlig kunsthistorie. I dag anses hun for at være en sand pioner og abstraktionens opfinder. Hun formåede at skabe et nyt visuelt sprog i begyndelsen af ​​1900-tallet før nogen af ​​sine jævnaldrende.

På trods af sit store talent vælger hun ikke at fremvise sit abstrakte maleri i sin levetid. I sit testamente foreskrev hun, at abstrakte kunstværker ikke skulle være offentligt tilgængelige før tyve år efter hendes død. Det gjorde Hilma af Klint, fordi hun ikke troede på, at offentligheden ville være klar til denne type kunst.

Med stor beundring for hendes arbejde blev vi så inspirerede af hendes banebrydende historie, at vi skabte Klint Care-mærket og gjorde det til vores mission at forene kunst og hudpleje.

Vores vision

Vi vil gerne hjælpe nye kunstnere med at udvikle deres profiler og blive set af et bredere publikum gennem vores produkter af høj kvalitet. Vi ønsker at hjælpe, støtte og udvikle talentfulde kunstnere over hele verden.

Udover den kommission, vi betaler til vores kunstnere, indgår vi en overskudsdelingsaftale, så du, når du køber et Klint Care-produkt, støtter den nye generation af kunstnere.

Vi går meget op i produkterne, og alle vores hudplejeprodukter er produceret i Danmark. Vi henter kun de bedste ingredienser, og vi sørger altid for at bruge de bedste tilgængelige materialer, der lever op til vores kerneværdier.

Kunst, Hudpleje & Familie

Hans-Emils opvækst var stærkt præget af de farver og den glæde, kunsten kunne give ham. Hans mor, Hanne, er en maler, der primært lavede abstrakte oliemalerier, men også malede på andre medier som stole, tøj, vægge, fotos og andet, der trængte til et strejf af farve. Men kunst var ikke det eneste, de interesserede sig for – de deler også en kærlighed til hudpleje.

Med en hudpleje-besat mor ville han fra en tidlig alder observere og deltage i sin mors daglige hudplejerutiner. Da Hans-Emil nåede teenageårene, begyndte han at bruge sin mors hudplejeprodukter. Selvom der var flere produkter at vælge imellem, bemærkede han, at mange af produkterne havde forskellige fordele, men ingen af ​​dem var i stand til at give ham en følelse af komplet ernæring. Og fra et visuelt perspektiv var alle hans mors hudplejeprodukter neutrale og uinteressante at se på.

Hans-Emil begyndte at udforske de forskellige formler i sin mors produkter. Han indså, at formlerne har forskellige ernæringsmæssige niveauer, og han besluttede at skabe sin egen perfekte håndcreme. Det tog flere måneder med forsøg og fejl, men efter at have taget en videnskabelig tilgang med nogle af de førende hudplejeeksperter i Danmark lykkedes det ham at udvikle en håndcreme, som han var virkelig tilfreds med. Hans begyndelse var naturlige ingredienser, men han ville ikke gå på kompromis med aromaen og fornemmelsen af ​​produkterne, fordi han ville have et holistisk syn på hudpleje. Det lykkes Hans-Emil at skabe en produktlinje, der ville inspirere øjet og nære huden.

SHOP ALT