CIFF x KLINT

Under Copenhagen International Fashion Fair vil vi være placeret i Stueetagen, Blanc, Area F, Stall 012 . Vi glæder os til at se dig der fra 9. til 11. august.

Hvad er Klint?

Vi er en dansk hudplejestart-up, der tror på sammensmeltningen af ​​kunst og skønhed. Vores produkter er lavet i Danmark med fokus på effektivitet, kvalitet og ansvarlighed – og de skal selvfølgelig også se godt ud!

Klint-mærket er skabt i samarbejde med kunstnere og har en mission om at promovere kvindelige kunstnere. Vi tror på, at kunst og skønhed går hånd i hånd, og vores produkter afspejler denne filosofi. Det er derfor, at alle vores produkter er designet af omhyggeligt kuraterede kunstnere, som vi mener fortjener meget mere opmærksomhed for deres håndværk.

Se alle produkter

Håndsæbe

1 af 8

Håndcreme

1 af 8

Body Lotion

1 af 8

Kropsvask

1 af 7

Kropsskrub

1 af 7

For salg - kontakt venligst:

Hans-Emil Kjær | direktør
hans@klintcare.com | +45 23 28 95 55


Emil Grimsgaard | CMO
fx@klintcare.com | +45 20 35 77 73


Elisabeth Eibye | Kreativ direktør
ee@klintcare.com | +45 27 57 57 58

Hvad er specielt ved vores produkter?

 1. Vi mener, at både de ingredienser, vi bruger, og dem, vi vælger ikke at bruge, er vigtige beslutninger. Vi undgår over 1.300 ingredienser (og tæller) for at understøtte din hud og dit velvære.
 2. Vores formler indeholder en høj koncentration af vitaminer, der giver din hud den pleje, den fortjener.
 3. Alle vores produkter er baseret på ingredienser af høj kvalitet med dokumenterede fordele for huden. Vores udvalg omfatter naturlige olier og ekstrakter samt rene aktive ingredienser såsom hyaluronsyre, vitaminer og AHA'er.
 4. Alle vores produkter er 100% veganske.
 5. Alle produkter fremstilles på vores fabrik i Danmark.

Vi er dog mere end blot et hudplejemærke. Vi sigter efter at blande kunst og hudpleje på vores unikke måde ved at parre kuraterede kunstværker med hudpleje af høj kvalitet. Vi samarbejder med dygtige up-and-coming kvindelige kunstnere, og vores mission er at bygge en platform, der former og promoverer næste generation af kunstnere. Denne tilgang kalder vi hudplejekunsten .

Download materiale

 • Brand introduktion

  Hent venligst filen i .pdf

  Hent
 • Katalog

  Hent venligst filen i .pdf

  Hent
 • Prisliste

  Hent venligst filen i .pdf

  Hent